Egyesület

A Dobroda Kulturális és Mûvészeti Egyesület 2015. február 1-jén alakult meg a zenekari tagok és hozzátartozóik részvételével és elhatározásával.
Az egyesület megalakulását már több éves alapos szakmai munka elõzte meg, a civil szervezet létrejötte már egy régóta megalapozottan és tudatosan dolgozó emberek közösségének jogi testet öltése lett. Ahogy régebben is, a magyar népzene elsajátítása, megtanulása és átadása az alapvetõ cél – ezúttal már szélesebb körû lehetõségeket kihasználva. Így a mindennapi munka részei továbbra a tánckíséret, a koncert, a stúdiómunka, a próbák, a tanulás és a táncház – szervezettebb formában. Ezt a munkát hivatott segíteni Dobroda Kulturális és Mûvészeti Egyesület, amely a célok eléréséhez aktívan keresi a támogatókat felkérõk, szponzorok és pályázati támogatások útján.
Természetesen Ön is részese lehet az életünknek, munkánknak. Ha segíteni szeretné tevékenységünket, többféleképpen is megteheti. Örömmel fogadjuk Önt akkor is, ha kisebb támogatással járulna hozzá a munkánkhoz (ez még egy cd egyszerû megvásárlásával is megvalósulhat), vagy ha egy nagyobb támogatást áldozna szervezete, cége számunkra – akár egy komolyabb volumenû együttmûködési megállapodásban kibontakoztatva közös munkánkat.
Üzleti szemmel tekintve együttesünk és egyesületünk hazai szinten komoly reklámértéket képvisel Ön, a szervezete, illetve cége számára, hiszen évrõl évre emelkedõ számú (már több, mint évi százhúsz) nyilvános programunkkal becslések szerint legalább 50.000 ember találkozik nézõként, érdeklõdõként, szakmabeli kollégaként, vagy a gazdasági élet meghatározó tagjaként. Ilyen reklámérték mellett kevesen tudnak szó nélkül elmenni, legyen hát azok között, akik ebbõl profitálhatnak! Használja ki a lehetõséget a karitatív keretének ésszerû felhasználására, az adójóváírások maximalizálására és reális gazdasági elõnyökre azzal, hogy méltó helyeken hordozhatjuk az Ön nevét.
Bármilyen ötletével, javaslatával, kérdésével keresse bátran egyesületünket elérhetõségeinken:

Szabó István – elnök: +36204447271
Gelencsér János zk. vez.: +36205911141
e-mail: dobroda@dobroda.hu